2013. máj. 17.

Könyv ajánló, C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát


A kötet a héten az Ulpius Ház kiadásában jelent meg. A kiadó honlapján (http://www.ulpiushaz.hu/ellisson-c-j-) bele lehet olvasni a könyvbe.

Végre egy élvezhető kategóriába tartozó könyv. Az előző könyvajánlómban (Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi ) írt könyv után, ez a kötet igazi felüdülés volt. Na nem az a csúcsketgóriás könyv, de igazán jó volt.
Azt hiszem a korábbi ajánlóimat figyelembe véve ez igazi diícséret tőlem, bár lehet, hogy ez a dicséret a mostanában olvasott sok silány olvasmány miatt történt, de ki tudja, lehet hogy mégsem. Majd az olvasó eldönti, s ha nem ért egyet a véleményemmel talán kommentálja.

A főszereplőnk Heather, barátnőjével elmegy egy bárba villám randizni kikapcsolódásként, és hogy új ismeretségekre tegyen szert, mivel az elmúlt években csak rossz kapcsolatai voltak. Barátnője tanácsára igyekszik más bőrébe bújni, új embernek mutatni magát a névtelenség mögé elrejtőzve. A randin találkozik Tonyval, akivel percek alatt szexuális kapcsolatba kerül, eljátszva a dominát. Tony nem tudja mit lát a lányban, mi az, ami megfogta, ha csak beszélgettek volna, fel sem figyelt volna Heatherre, de Tonyt teljesen lenyűgözi, hisz ő egész életében mindent és mindenkit irányított, s most a szerep megfordult, ő lett az irányított fél. 
E fura, névtelen "kapcsolat" mindkettejük életét megváltoztatja. Heather rájön, hogy jól esett neki az irányító szerep, Tony pedig élvezi, hogy irányítják.
Részeges főnöke helyett Heather évek óta irányítja sikeresen munkahelye pénzügyeit, ám asszisztensként vannak olyan levelek, melyek nem az ő kezén mennek keresztül, így mindeddig nem értesült arról, hogy cége milyen lehetetlen helyzetbe került.
Tony, pedig cége üdvöskéjeként próbálja bekebelezni a  kiszemelt új áldozati bárányt, Hather cégét, azaz fel akarja vásárolni azt, a  munkatársai egy részét már így is elcsábította.
Tony és Heather viharos kapcsolatuk közben a munkájukról nem beszél, s minden simán megy, míg ki nem derül, a lehetséges cégfelvásárlás. A tárgyalóasztalnál szembe találják magukat egymással, mindkettejük legnagyobb döbbenetére.  Heather, egy viharos pinpong  ütős fenekelés közben feljebb srófolja cége eladási árát, mely később Tonynak gondot okoz, nehezen tudja megmagyarázni a felkínált, megemelt vételárat.  Miközben főhőseink titkos viszonyt folytatnak, mennek a céges háborúk a háttérben  (Tonyéknál belviszályok, Heatherék pedig makacsul ellenállnak a felvásárlásnak), a fiatalok titkolóznak egymás előtt is. Keletkezik némi bonyodalom egy eltört mobillal is, majd ....

Nos  azt hiszem van annyira érdekes a könyv, hogy kivételesen ne a teljes történetet meséljem el, ha valakinek felkeltette ajánlóm az érdeklődését olvassa el a kötetet. A kiadó honlapján ez a könyv is kedvezménnyel vásárolható meg, s a könyvesboltban ismét kaptam ajándék kötetet.

A történet meglehetősen erotikus töltetű, még ha nem is a legtipikusabb formában, de nem is annyira durván mint az 50 árnyalat sorozatban. 
A kiadó természetesen +18 kategóriába sorolta a történetet.
Aki csak az ilyen típusú leírások miatt venné meg, az nem fog csalódni, s aki egy kis cselekményre vágyik, talán ő is találhat izgalmat a történetben, bár be kell vallanom, hogy egy kis dinamika, izgalom nekem még jöhetett volna. 

1 megjegyzés:

  1. Kedves Bulika,

    végre! egy pozitív hangvételű ajánló! Tetszett ez a leírást, s ezek után bekerült ez a könyv nálam a talán kategóriába. Határozottan nem zárkózok el az elolvasástól, de azon még gondolkodom, hogy könyv formában, vagy keresgéljek inkább e-book megoldás után. Hmm...

    Puszi,
    ZoÉ

    VálaszTörlés