2013. máj. 16.

Könyv ajánló, Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi


Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi


Nemrég jelent meg Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi c. könyve az Ulpius Ház kiadásában. (http://ulpiushaz.hu/robert-katee-rossz-agy-jo-pasi)



A cím szinonimájára a legrövidebb jellemzés: rossz könyv, jó cím. 
Sajnos megint csalódnom kellett. Egy remek cím, egy jónak tűnő ajánló uán vettem meg a könyvet. Talán még életemben nem olvastam olyan kötetet, aminek a tartalma szó szerint néhány mondatban elmondható, és mindezt sok sok oldalon keresztül boncolgatják, némi erotikával fűszerezve. Ám hogy dicséretet is mondjak, a fülszöveg kiválóra sikeredett. Más kötetek figyelemfelhívó fülszövegeitől eltérően, a könyv pontosan -szinte patikamérlegen kimérten- annyiról szól, ami a fülszövegben szerepel, sem többről, sem kevesebbről.

A történet roppant egyszerű, főhősnőnk Elle Walser bemászik szeretett főnöke ágyába, ám ott nem ő alszik, hanem egy ismeretlen. Rövid de kimerítő aktus után derül csak ki számára a tévedés, majd elmenekül. Később kiderül, az ismeretlen a főnök testvére Gabe Schultz, a jómódú ám agyontetovált férfi, akivel -bármennyire is le akarja magát beszélni róla- kapcsolatba keveredik, miközben semmi eget rengető nem történik, a szokásos nem hallgatom meg a másikat típusú félreértett szituáción kívül, majd minden jó ha a vége jó, egy gyűrűvel záródik a történet. 

Ez a könyv tipikusan a strandra való történetek egyike, mert ha az olvasó strandolás közben a pasikat/csajokat gusztálja, majd a szél lapoz párat helyettünk, komolyan mondom, észre se fogja venni ezt a kedves olvasó, annyira cselekménymentes a történet. 

A könyvet erotikus tartalma miatt +18 jelzéssel látta el a kiadó. Aki csak e részek miatt szeretné elolvasni a könyvet, vagy ha pont az effajta, agyat meg nem mozgató, szórakoztató, héhány óra alatt kiolvasható limonádéra vágyik, bátran vegye meg ezt a kötetet, de javaslom a netes rendelés  kedvezményeit kihasználni, mert az eredeti árát a könyv szerintem semmiképpen nem éri meg. Számomra külön öröm volt, hogy a kiadó a saját boltjaiban ajándék kötettel lepett meg vásárláskor, ez némiképp enyhítette a bosszúságom.




3 megjegyzés:

  1. ó, remek, tegnap vettem meg XD

    Bulika!
    Hova tudok írni neked hosszabban? Lenne egy kérésem a blogommal kapcsolatban, amit sikeresen kinyírtam.De nem akarom itt kommentben részletezni, hosszú is lenne.
    előre is köszönöm
    Pasa

    VálaszTörlés
  2. Bocs, most látom a mail-ed, te ügyesebb voltál, mint én XDDD Köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Szia,

    köszi a leírást, mert így eldöntetett a könyv sorsa. ezt vagy kihagyom, vagy marad a e-book megoldás.

    Már hiányzott ám nagyon az ilyen könyvajánló!

    Puszi,
    ZoÉ

    VálaszTörlés