2012. dec. 17.

Könyv ajánló, Lora Leigh: Buja fiúk

Lora Leigh: Buja fiúk (Nauti Boy)


Nemrég jelent meg Lora Leigh: Buja fiúk c. könyve az Ulpius Ház kiadásában. (http://www.ulpiushaz.hu/leigh-lora-buja-fiuk)

Az írónő Lora Leigh, a New York Times bestseller szerzője. Sokan az erotikus-romantikus irodalom koronázatlan királynőjének tartják.

A történet nagyon röviden
Két magányos szülő -serdülőkor környéki ellenkező nemű gyermekekkel- összeköti az életét egy szebb jövő reményében. Bár a kislány Kelly 9 éves, már így is vonzódik új fiútestvéréhez. Ahogy az évek telnek a vonzódás minkét fél részéről csak még erősebb, mígnem a nagy korkülönbség és a lány ártatlanságát védendő a Rowdy elmenekül otthonról, beáll katonának. Telnek az évek, eközben a Rowdy unokatestvérei, mindeközben szorgalmasan hajkurásszák a lehetséges partnereket a lány közeléből.A három unokatestvér (a Buja Fiúk) édes kiképzésben részesülnek egy magányos nő részéről. A nő csábításai és a kiképzés vezet el ahhoz a tragédiához, hogy Kellyt egy éjjel kis híján megerőszakolják. A rendőrség tehetetlen, nincsenek értékelhető nyomok a helyszínen. Rowdy a katonaságtól visszatérve a kezébe veszi a nyomozást, igyekszik elkapni unokatestvérei segítségével az elmebeteg merénylőt, aki több lányt már sikeresen megerőszakolt és megölt, így rettegésben tartva a környék lányait. Mindeközben a történetet -a cím ígéretet meg nem hazudtolva- áthatja a buja szex.
Hogy érdemes-e elolvasni? Olvasás után ítélje meg mindenki maga.  Az biztos, hogy krimi és a szex áthatja a történetet, de mindeközben ne gondoljuk, hogy egy igazán ütős krimi kellős közepében találjuk magunkat, vagy a történet túl izgató lenne, annak ellenére, hogy egy lány és 3 fiú mindenféle számszerű variációban előfordul a történetben.

A Buja fiúk sorozat több részből áll, jelenleg a 2. rész a Buja éjszakák jegyezhető elő a kiadónál, a történet többi részen egyenlőre angol nyelven érhető el.
A sorozat részei: 
1. Buja fiúk
2. Buja éjszakák
3. Nauti Dreams
4. Nauti Intentions
5. Nauti Deceptions


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése